Ervaringen

Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen, omdat ik erg veel last heb gehad van ontwenningsverschijnselen voorheen. Nu heb ik de ontwenningsverschijnselen niet! Ik weet dat als ik mentaal sterk blijf ik stopper kan blijven voor mijn hele verdere leven!


Ik vind het echt opmerkelijk, totaal geen behoefte aan nicotine! Tuurlijk komt die gedachte aan een sigaret naar boven, maar al minder vaak dan in het begin. Na de koffie en na het eten mis ik hem niet eens meer. Soms denk ik weleens....heb ik ooit wel gerookt? Ik hoop dat het zo blijft. Het blijft voor 80% wilskracht en Stichting Stop Bewust helpt je voor de overige 20%. Geweldig! Krijg ik het moeilijk na een maand of 3/4 dan maak ik toch nog een keer gebruik van de herhalingsbehandeling.


Het was voor mij de 2e keer, maar naar alle tevredenheid! Was weer gaan roken na de 1ste keer en dat heeft me nu sterker gemaakt omdat ik weet waar de valkuilen zijn en dat deze snel weer verdwijnen. Ben wel voor de nabehandeling geweest omdat ik toch nog enige drang voelde en een extra zekerheid in wou bouwen, maar Stichting Stop Bewust is en blijft een aanrader. Het lijkt wel of de Stichting Stop Bewust-behandeling je verlangen om te roken afzwakt en hierdoor ga je beseffen dat zo'n moment ook weer voorbij gaat en je weer een ander gevoel krijgt.


Ik ben erg tevreden over Stichting Stop Bewust,ik raad het iedereen aan die wil stoppen met roken.
Met vriendelijke groetjes Diana.


Ik had niet verwacht dat dit zo goed zou werken, de lichamelijke vraag naar nicotine was direct verdwenen, al tijdens de behandeling verdween de trek naar nicotine, het was bijzonder dit te constateren!


Ik voel me tot nu toe prima. Heb geen last van bijwerkingen en ben meteen verlost van een hinderlijk rokerskuchje 's avonds voor het slapen gaan. Heb wel een grotere snoepbehoefte. Heb nog steeds geen extreem moeilijk momenten gehad waarop ik wil roken. Dus ik ben super tevreden.


Meerdere malen gestopt met roken maar telkens vrij snel weer begonnen. Ditmaal heb ik absoluut geen last van ontwenningsverschijnselen. Ik voel me heerlijk en ben weer begonnen met 3 x per week te sporten. Ik raad het rokers die willen stoppen, zeer zeker aan om gebruik te maken van de laserbehandeling van Stichting Stop Bewust.


Zonder hulp was het me niet gelukt om te stoppen. Alles wat Stichting Stop Bewust verteld heeft over de behandeling klopte volledig. Ik kan het iedereen aanraden, maar je moet wel zelf willen.


Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar vanaf het moment dat ik behandeld was, heb ik geen behoefte meer gehad om te roken! Wel af en toe momenten gehad dat ik moest denken aan de gewoonte-sigaret, maar die waren zeer eenvoudig te omzeilen. Ik raad het iedereen die WIL stoppen aan om hier gebruik van te maken!


Na 21 jaar roken, bijna pakje per dag, ben ik na Stichting Stop Bewustbehandeling gestopt. Ik kan niet geloven dat het mij tot nog toe (2 weken) zo ontzettend makkelijk afgaat. Heb al diverse pogingen gedaan om te stoppen, nooit gelukt (alleen tijdens zwangerschap). Maar nu heb ik duidelijk echt de knop omgezet. Wilde ook ECHT stoppen, was het helemaal zat! Ik heb nog geen seconde naar een sigaret verlangd. ECHT NIET! Nu maar hopen dat het na deze 2 weken zo makkelijk blijft gaan! Ben best bang dat het straks misschien toch moeilijk gaat worden. Ik wil echt nooit meer roken, ben zo blij met mijn stoppoging via Stichting Stop Bewust. Voor mij heeft het gewerkt. Of het nou de behandeling was of dat het gewoon tussen mijn oren zit... ik vind het geweldig.Uw ervaring delen
Zij gingen u voor:
025033