Stoppen met roken Test
3 testen
Stoppen met roken Test

 

Er zijn diverse stoppen-met-rokentesten beschikbaar! Als u vooraan wilt beginnen, start u met de korte motivatietest. Die geeft u na slechts 7 vragen een idee van wat voor roker u bent. U krijgt in uw rapport een advies welke vervolgtest voor u het meest geschikt is. Natuurlijk staat het u vrij om een eigen route te kiezen. Alle testen dragen bij aan uw bewustwording over uw rookgedrag. Lees hieronder de uitleg over de betekenis van de diverse testen.


1. De motivatietest:
deze test geeft u in enkele minuten een idee over waar u staat. Bent u er klaar voor om te stoppen met roken? Of kunt u beter nog wat bedenktijd nemen en meer te weten komen over de aard van je verslaving?  Afhankelijk van uw score krijgt u een gericht advies en suggesties voor vervolgstappen.

Start de test

2. De test "De balans opmaken": deze test is vooral nuttig als u twijfels heeft over stoppen met roken. Hij geeft u een nauwkeurig overzicht van de belangrijkste argumenten waarom u wel of niet zou kunnen stoppen met roken. Het is een test met 40 vragen.

Start de test

 

3. De test "Uw rokersprofiel bepalen": Als u er al uit bent dat u wilt stoppen met roken, dan kan deze test u helpen bij een gedegen voorbereiding op het stoppen. De test geeft u een beter beeld over de aard van uw verslaving, over uw opvattingen over roken, de functie van het roken voor u en over nog enkele andere interessante kanten van uw rookgedrag. Het 'rokersprofiel' helpt u bij uw verdere beslissingen en voorbereidingen.

 

 

Zij gingen u voor:
025033